Mobiilsed tankimisseadmed

Valmistame teisaldatavaid tankimislahendusi kliendile sobivatele aluskonstruktsioonidele. Meilt leiate sobivad lahendused kas ehitusplatsile või ettevõtte enda õuele.

Eesmärk on pakkuda iga kliendi vajadusteks kõige paremini sobivaid tankimislahendusi. Mobiilsed tankimisseadmed tagavad kütuse pideva kättesaadavuse kohast sõltumata. Meie spetsialistid aitavad leida sobiva lahenduse nii väiksematele kui ka suurematele ettevõtetele.

Näited

Teisaldatav konteiner tööplatsile

 • Pumpamisüksus
 • Mõõteseadmed
 • Üks või mitu sektsiooni

Automahuti tööobjektile

 • Pumpamisüksus
 • Mõõteseadmed
 • Üks või mitu sektsiooni

Täishaagis tööplatsile

 • Pumpamisüksus
 • Mõõteseadmed
 • Üks või mitu sektsiooni

Mobiilsed tankimisseadmed välistavad sõltuvuse kohast

Suur klientide hulk annab meile võimekuse pakkuda moodulkonstruktsioone, mille abil saab luua tankimissüsteeme mitmesugustele aluskonstruktsioonidele.

Meie klientideks on Põhjamaade eri piirkondade transpordi- ja ehitusettevõtted. Asukoht Turu ja Naantali sadamate läheduses tagab tõhusa teeninduse Rootsis, Norras ja Balti riikides.

Pidevad uuendused võimaldavad meil alati leida kliendi vajadusteks kõige paremini sobiva lahenduse. Meie kontaktid tegevusala esindajatega Rootsis, Norras, Eestis ja Soomes tagavad seadmete sobivuse kõigile klientidele.

Selgitage meile oma vajadusi, täites vastava vormi või saates meili.

Näin se etenee:

 1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
 2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
 3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
 4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
 5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
 6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Viidetena fotod