Imusäiliöt

Valmistamme imusäiliöitä loan kuljetusta varten. Tarjoamme imusäiliöitä eri alustaratkaisuilla, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle käyttäjäystävällinen järjestelmä mahdollisimman suurella hyötykuormalla. Asiantuntijamme ottavat mieluusti vastaan uusia innovatiivisia ideoita. Asiakkaitamme ovat erikokoiset yritykset aina yksittäisistä autoilijoista suuriin yrityksiin.

Imusäiliö esimerkit

Autosäiliö

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi

Täysperävaunu

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • kahdesta viiteen akselilla

Vaihtolava

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • vaihtolavalle asennettuna

Imusäiliöt tarpeisiisi

Pitkä kokemuksemme alalta antaa meille mahdollisuuden tarjota modulaarisia rakenteita tarpeisiisi. Säiliön toteutus suunnitellaan asiakaslähtöisesti, mikä takaa asiakkaalle mahdollisuuden vaikuttaa haluttuihin ominaisuuksiin ja lisävarusteisiin. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös tehokkaat huollot ja lyhyet pysähdysajat.

Asiakkainamme toimivat erikokoiset kuljetusliikkeet ympäri Suomea. Läheinen sijaintimme Turun- ja Naantalin satamiin nähden tarjoaa meille tehokkaan palvelun myös ulkomaille.
Kerro tarpeesi sähköpostilla tai lomakkeella.

Kuljetussäiliöiden käyttökoulutus

Uusien säiliöiden toimituksiin sisältyy aina kuljettajalle suunnattu koulutuspäivä. Osaluettelot, huolto-ohjelma ja pöytäkirjat dokumentoidaan ajoneuvon lisäksi myös digitaaliseen muotoon, mikä mahdollistaa kuljetuskaluston ylläpidon seurannan ilman pysähdyksiä.

Näin se etenee:

 1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
 2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
 3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
 4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
 5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
 6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Referenssejä