Tankkaus

KAR-Lehtonen valmistaa tankkausasemia ja tankkauskalustoa vuosikymmenten kokemuksella. Meiltä saa
tankkausajoneuvot, tankkausasemat ja erilaiset oheislaitteet niin polttonesteille, lisäaineille kuin öljyille. Asiakkaitamme ovat viranomaiset, jälleenmyyjät, öljy-yhtiöt, lentoasemat, kaivokset, työmaat, tuotantolaitokset ja kuljetusliikkeet sekä kaikki, jotka tarvitsevat luotettavan polttoainehuollon. Toiminta-alueemme on Pohjoismaat ja Baltia. 

Kiinteät ja liikkuvat tankkausasemat

Toimitamme asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut polttoainehuollon järjestämiseen, ja meiltä saa niin liikkuvat tankkausasemat kuin kiinteästi asennettavat tankkausasemat. Erityisosaamistamme ovat nimenomaan mobiilit tankkausasemat, joiden käyttöönotto ja siirto on hyvin nopeaa.

Meille on myös tärkeää, että tankkauskalustomme elää mukana polttoainetarjonnan jatkuvassa muutoksessa. Polttoainetyypin vaihto on tehty vaivattomaksi ja laitteet ovat siten helposti muunneltavia ja kustannustehokkaita.

Tankkausasemien huolto

Kalustollemme on saatavilla jatkuva ylläpitosopimus ja pidennetty takuuaika, lisäämään käytön huolettomuutta. Tarjoamme laitteita myös vuokralle – sesonkiluonteisesti tai pidemmälle ajalle.

Räätälöidyt tankkausasemat

Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat – suunnittelemmekin jokaisen laitteen asiakkaan tarpeet ja lähtökohdat huomioiden.

Tankkausaseman koko sovitetaan täysin asiakkaan toiveisiin. Säiliöosastojen määrä on joustavasti valittavissa, samoin kunkin yksittäisen osaston koko. Tankkausletkujen koot ja pituudet skaalautuvat, jotta ratkaisu soveltuu optimaalisesti asiakkaan käyttökohteeseen. Myös tankkauslaitteiden teho on valittavissa, ja polttoaineratkaisumme voivat välittää nesteitä jopa tuhansia litroja minuutissa.

Laitteemme mukautuvat joustavasti useille eri tuotteille. Laitteiston puhdistus on yksinkertaista ja polttoainetyypin vaihto on näin ollen helppoa ja nopeaa. Haluttaessa tankkauskalustossa voidaan säilyttää myös ajoneuvohuoltoon liittyviä muita nesteitä.

Laadukkaat ja pitkäikäiset ratkaisut

Olemme panostaneet voimakkaasti laadukkaiden ja kestävien komponenttien valintaan. Laitteistomme ovatkin tunnettuja varmatoimisuudesta sekä vähäisestä huoltotarpeesta. Kaikki komponentit on suunniteltu toimimaan pohjoisen haastavissa sääoloissa, aina -40°C asti.

Laitteet ovat saatavilla myös omalla voimanlähteellä, jolloin voidaan välttää sähkökatkosten aikaansaamia käyttökatkoja. Näin ne voidaan tarvittaessa sijoittaa myös infrastruktuurin ulkopuoliseen käyttöön.

Kaikki laitteemme valmistetaan EN ISO 3834-2 standardin mukaisesti, mikä on tae asianmukaisista hitsaustöistä sekä prosessien tarkasta valvonnasta. Käytämme vain MID-hyväksyttyjä mittalaitteita, mikä on ehdoton edellytys esimerkiksi lentoasemilla käytettävissä laitteistoissa. Kaikki tankkauslaitteemme ovat myös saatavilla ATEX-hyväksyttyinä.

Laadunvalvontamme ja dokumentointimme on tarkkaa läpi prosessin. Sen lisäksi jokainen tuote valmistuttuaan tarkistetaan virallisen tarkastuslaitoksen toimesta.

Näillä toimenpiteillä varmistamme, että laitteemme ovat aina säädösten mukaisia ja kaikilta osin asiakkaan toimintaan soveltuvia.

Joustavuutta hyödyllisillä lisätoiminnoilla

Laitteisiimme on saatavilla myös monia erilaisia lisäominaisuuksia. Yhtenä esimerkkinä voidaan mainita automaattiset pinnankorkeudenvalvontalaitteet ja täyttötilaukset: Asiakas voi halutessaan määrittää polttoaineille haluamansa minimitasot. Rajan alittuessa polttoaineesta lähtee automaattinen tilaus tavarantoimittajalle.

Voimme toimittaa valmistamiimme säiliöihin myös polttoaineiden täytöt. Näin asiakas saa meiltä tankkauslaitteistolle kokonaisvaltaista palvelua – yhden numeron periaatteella.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Tiesitkö?

Vain pieni osa kaupallisista huoltoasemista on varustettu omalla varavoimalähteellä, jolloin sähkökatkoksen sattuessa polttoainejakelu häiriintyy merkittävästi. Kaikki KAR-tankkauslaitteet voidaan toimittaa omalla voimalähteellä varustettuina – toimintakyvyn säilyttämiseksi ajasta ja tilanteesta riippumatta.

Kun tankkausasemalta myydään polttoainetta, on laitteiston mittareilla oltava MID-hyväksyntä. Kaikki KAR-tankkausjärjestelmien mittalaitteet ovat MID-hyväksyttyjä ja soveltuvat siten myös polttoaineiden myyntiin. Tällöin toimitamme kalustoomme maksupäätteen, joka soveltuu niin yrityskorteille kuin kuluttajajakeluun, hyväksyessään kaikki tyypilliset maksukortit.