Tankkaus

KAR-Lehtonen toimittaa tankkauskalustoa vuosikymmenten kokemuksella. Valmistamme tankkausajoneuvot, tankkausasemat ja niiden oheislaitteet eri polttonesteille, lisäaineille ja öljyille.

Toimitamme sekä mobiileja että kiinteästi asennettavia laitteita yksityiseen ja julkiseen käyttöön. Asiakkaitamme ovat Pohjoismaiset ja Baltialaiset jälleenmyyjät, kaivokset ja työmaat, tuotantolaitokset, viranomaiset, kuljetusliikkeet… toimijat, jotka tarvitsevat luotettavan polttoainehuollon.

Luotettavin ratkaisu polttoainehuollon järjestämiseen

Lastaus voidaan tehdä varastosäiliöstä, säiliöautosta tai öljyterminaalista. Modulaarisen rakenteen ja laadukkaiden komponenttien ansiosta et maksa ylimääräisistä ominaisuuksista, vaan saat juuri sinun käyttöösi sopivan laitteen.

Kaikkien komponenttien alin käyttölämpötila on -40 astetta, joten tankkauslaite toimii moitteettomasti myös pohjoisen ankarissa sääoloissa. Tuote soveltuu myös infratekniikan ulkopuoliseen käyttöön, koska se voidaan varustella omalla voimanlähteellä.

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme asiakkaidemme sidosryhmien tarpeet polttoainelaitteille. Öljy-yhtiöt, kuljetusliikkeet, lentoasemat ja viranomaiset asettavat tankkauslaitteille eri vaatimuksia, joiden ratkaiseminen on meille arkipäivää.

Toimipisteeltämme on erinomaiset liikenneyhteydet Turun, Hangon ja Naantalin satamiin, joiden kautta järjestämme kustannustehokkaat logistiikka- ja huolintapalvelut.

Voit keskittyä varsinaiseen liiketoimintaasi, koska hankintaan voidaan liittää ylläpitosopimus ja pidennetty takuuaika. Tankkauslaitteen voi myös vuokrata, joka on sesonkiluonteiseen käyttöön edullisin vaihtoehto.