Kiinteät tankkauslaitteet

Valmistamme asiakkaan tarkoituksiin sopivat kiinteät tankkauslaitteet. Tarjoamme tarpeisiisi sopivat tankkauslaiteratkaisut.

Tavoitteenamme on pysyä kehityksen aallonharjalla, joten otamme myös mieluusti vastaan uusia innovatiivisia ideoita. Valmistamme tankkauslaitteita kaikenkokoisille yrityksille.

Asiakkaalle räätälöidyt kiinteät tankkauslaitteet

Tarjoamme asiakkaillemme kiinteitä tankkauslaitteita, mitkä suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti. Asiakaslähtöisellä tuotteella saamme taattua aina toivotun lopputuloksen.

Asiakkaitamme ovat ympäri Suomea löytyvät teollisuus- ja kuljetusliikkeet. Innovaation ja kehityskaaren tavoittelu tarjoaa meille työkalut luoda eri toimijoiden tarpeisiin sopivat kiinteät tankkausratkaisut.

Kerro tarpeesi sähköpostilla tai lomakkeella.

Näin se etenee:

  1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
  2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
  3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
  4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
  5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
  6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.