Kuljetussäiliöt

KAR-Lehtonen valmistaa ja huoltaa vaarallisten aineiden kuljetussäiliötä jo viidennellä vuosikymmenellä. Toimitamme kuljetussäiliöitä öljyjen, polttonesteiden, kemikaalien, bitumien, loan ja veden kuljetukseen.

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä yksittäisistä autoilijoista aina suuriin kuljetusliikkeisiin. Meiltä voit hankkia yksittäisen säiliöajoneuvon tai kokonaisvaltaisen ratkaisun kuljetuskalustotarpeisiisi. Kaluston vuokraaminen, ylläpitosopimukset ja pidennetyt takuuajat ovat meille arkipäivää.

Kuljetussäiliöt vaarallisille aineille

Monikäyttöiset, laadukkaat kuljetussäiliöt

Muuttuva maailma – muuttuva kalusto. Tuotteiden modulaarinen rakenne, tarkka dokumentaatio ja erikoiskomponenttien käyttö mahdollistavat kuljetettavan aineen vaihtamisen tyypistä toiseen joustavasti. Nosta investointisi käyttöaste uudelle tasolle.

Asiakkaamme löytyvät ympäri Suomen. Läheinen sijaintimme Turun ja Naantalin satamiin on mahdollistanut meille tehokkaan palvelun myös Ruotsiin, Norjaan ja Baltiaan. Toimita ajoneuvosi laivaan ja anna meidän hoitaa loput.

Pitkän kokemuksemme ja alati kehittyvän/koulutettavan henkilöstömme ansiosta tiedämme eri toimijoiden tarpeet. Meillä on olemassa olevat kontaktit alan toimijoihin Ruotsissa, Norjassa, Virossa – ja tietysti Suomessa.

Kerro tarpeesi sähköpostilla tai lomakkeella.

Kuljetussäiliöiden käyttökoulutus

Uusien säiliöiden toimituksiin sisältyy aina kuljettajalle suunnattu koulutuspäivä. Osaluettelot, huolto-ohjelma ja pöytäkirjat dokumentoidaan ajoneuvon lisäksi myös pilvipalveluun, josta ne ovat käytettävissäsi 247, 365.

Referenssejä