Kuljetussäiliöt

KAR-Lehtonen valmistaa ja huoltaa vaarallisten aineiden kuljetussäiliöitä jo lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Erityisosaamistamme ovat kuumille nesteille ja kemikaaleille tarkoitetut kuljetusratkaisut ja kuumien aineiden kuljetussäiliöissä olemmekin Suomen markkinajohtaja. Laajasta valikoimastamme löytyvät korkealuokkaiset kuljetussäiliöt öljyjen, polttonesteiden, kemikaalien, bitumien, loan ja veden kuljetukseen.

Laadukkaat komponentit ja asiantunteva tuotanto-osaaminen ovat toimintamme kulmakiviä, samoin jatkuva investointi tuoteturvallisuuden kehittämiseen. Noudatamme toiminnassamme EN ISO 3834-2 laatujärjestelmän vaatimuksia ja turvalaitteistot on kehitetty takaamaan käyttäjä- ja ympäristöturvallisuus inhimillisen virheenkin tapahtuessa.

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä itsenäisistä kuljetusyrittäjistä suuriin kuljetusliikkeisiin. Meiltä voi hankkia sekä yksittäisen säiliöajoneuvon että kokonaisvaltaisen ratkaisun kuljetuskalustotarpeisiin. Kalustomme on suunniteltu monikäyttöiseksi ja kustannustehokkaaksi, ja lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavan käyttöönottokoulutuksen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme huoletonta ja kokonaisvaltaista palvelua. Meiltä saakin kalustolle niin varaosatoimituksia kuin huolto- ja korjauspalveluja. Kysy myös ylläpitosopimuksista ja pidennetystä takuuajasta. Tarvittaessa vuokraamme kalustoa lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Kuljetussäiliöt vaarallisille aineille

Kestävyyttä pohjoisissa olosuhteissa

KAR-Lehtosen pitkä kokemus ja paikallinen tuntemus ovat tehneet meistä asiantuntevan kumppanin pohjoismaisen kaluston valmistukseen. Olemmekin huomioineet tuotekehitystyössämme niin ankaran kylmyyden kuin katusuolauksen aikaansaaman korroosiorasituksen.

Koko kalustomme on suunniteltu toimimaan täydellä suorituskyvyllä aina – 40 °C asti. Kaikki säiliömme myös valmistetaan ruostumattomista materiaaleista ja säiliöperävaunujemme alustarunko on vakiovarusteena kuumasinkitty.

Näin voimme taata kalustomme kestävyyyden sekä optimaalisen suorituskyvyn vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Taloudellinen ja muuntuva ratkaisu

KAR-kuljetussäiliöt muuntuvat yksinkertaisin toimenpitein erilaisille kuljetettaville aineille. Modulaarinen rakenne, valikoidut erityiskomponentit ja tarkka dokumentaatio mahdollistavatkin kuljetettavan aineen vaivattoman vaihdon, tehden kalustosta ideaalin yrityksille, joiden kuljettamat tuotteet muuttuvat sesonkien mukaan. Muuntuva kalusto lisää näin toiminnan joustavuutta, kaluston käyttöastetta ja investoinnin kannattavuutta.

Kattava käyttökoulutus – tarkka dokumentointi

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme uuteen kalustoon perusteellisen käyttöönottokoulutuksen. Käytännönläheinen koulutus kattaa kaikki tuotteen toiminnot ja toteutetaan todellisessa käyttöympäristössä joko toimitiloissamme tai asiakkaan toiveen mukaan.

Koulutuksen yhteydessä varmistetaan, että kuljettaja tietää täsmällisesti, kuinka tuotetta käytetään oikein ja turvallisesti. Näin varmistetaan tuotteen tehokas käyttö ilman laite-, ympäristö- tai henkilövahinkoja.

Meille on myös tärkeää, että tuotteiden tarkka dokumentaatio on aina asiakkaan saatavilla. Siksi toimitamme kaikki osaluettelot, huolto-ohjelman sekä ajoneuvon pöytäkirjat pilvipalveluun, johon asiakkaalla on pääsy vuorokauden ympäri.

Keskeinen sijainti ja joustava palvelu

KAR-Lehtosen suunnittelu- ja tuotantotoiminnot on keskitetty Liedon Avantille, Lounais-Suomen satamien läheisyyteen, joten meille on helppo saapua. Myös kansainväliset asiakkaamme voivat lähettää kalustonsa meille huollettavaksi ja korjattavaksi – nopeasti ja vaivattomasti. Asiakkaan huolehdittua ajoneuvon laivaan, me vastaamme lopusta niin logistiikan, korjauksen kuin lähtöhuolinnan osalta.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Tiesitkö?

Hankkiessasi meiltä kalustoa, kokenut henkilökuntamme antaa mielellään asiantuntevaa apua säiliön optimaalisiin ratkaisuihin, niin painon, mittojen kuin hyötykuorman osalta.

Jos olet investoimassa säiliön lisäksi uuteen kuorma-autoalustaan, annamme mielellämme konsultointiapua ja tukea myös päällirakenteelle täydellisen alustavaihtoehdon valintaan.

Referenssejä