Palvelut

KAR palveluilla lisää tehoa vaarallisten aineiden käsittelyyn. Tarjoamme ADR-laitteiden, kuljetussäiliöiden sekä nesteenohjausjärjestelmien elinkaaripalvelut yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Varaosatoimitukset, huolto- ja korjauspalvelut, tarkastukset – kaiken saat KAR-Lehtoselta. Konsultoimme kansainväliseen liiketoimintaasi liittyvissä asioissa, hallitsemme kuljetus- ja kemikaalilait, kaluston lujuuslaskelmat ja viranomaishakemukset. Meillä onnistuu myös kuljetussäiliöiden tilavuudenmuutokset sekä alustanvaihdot.

Palvelut

Kuljetusliikkeet, öljy-yhtiöt ja teollisuuden eri toimijat luottavat KAR palveluihin. Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille – yhteistyöverkostoomme kuuluu tarkastuslaitokset, laitetoimittajat, katsastusasemat, alaa säätelevät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto sekä Trafi, kuorma-autovalmistajat sekä kuljetusliikkeet.

Haluamme tarjota sinulle elinkaaripalvelut ”yhden luukun periaatteella”. Saat yhdestä puhelinnumerosta kaiken tarvitsemasi tuen. Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, joka varmistaa tehokkaan logistiikan – toimita laitteesi laivaan, me hoidamme loput.

Tekninen osaamisemme laitteistasi varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan kalustoylläpidon. KAR huolehtii, että kalustosi toimii myös Suomen haastavissa olosuhteissa; komponentit ja työt valitaan hinta/hyötysuhteeltaan oikein. Sinä tiedät etukäteen töiden kustannukset ja sisällöt – budjetti pysyy. Arkistoimme kaikki dokumentit myös pilvipalveluun, joten tarvitsemasi asiakirjat ovat saatavillasi vuoden jokaisena päivänä paikasta riippumatta. Hävinneet / turmeltuneet paperit ovat historiaa.