Palvelut

KAR palveluilla lisää tehoa vaarallisten aineiden käsittelyyn. Tarjoamme ADR-laitteiden, kuljetussäiliöiden sekä nesteenohjausjärjestelmien elinkaaripalvelut yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Varaosatoimitukset, huolto- ja korjauspalvelut, tarkastukset – kaiken saat KAR-Lehtoselta. Konsultoimme kansainväliseen liiketoimintaasi liittyvissä asioissa, hallitsemme kuljetus- ja kemikaalilait, kaluston lujuuslaskelmat ja viranomaishakemukset. Meillä onnistuu myös kuljetussäiliöiden tilavuudenmuutokset sekä alustanvaihdot.

Palvelut

Kuljetusliikkeet, öljy-yhtiöt ja teollisuuden eri toimijat luottavat KAR palveluihin. Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille – yhteistyöverkostoomme kuuluu tarkastuslaitokset, laitetoimittajat, katsastusasemat, alaa säätelevät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto sekä Trafi, kuorma-autovalmistajat sekä kuljetusliikkeet.

Haluamme tarjota sinulle elinkaaripalvelut ”yhden luukun periaatteella”. Saat yhdestä puhelinnumerosta kaiken tarvitsemasi tuen. Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, joka varmistaa tehokkaan logistiikan – toimita laitteesi laivaan, me hoidamme loput.

Tekninen osaamisemme laitteistasi varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan kalustoylläpidon. KAR huolehtii, että kalustosi toimii myös Suomen haastavissa olosuhteissa; komponentit ja työt valitaan hinta/hyötysuhteeltaan oikein. Sinä tiedät etukäteen töiden kustannukset ja sisällöt – budjetti pysyy. Arkistoimme kaikki dokumentit myös pilvipalveluun, joten tarvitsemasi asiakirjat ovat saatavillasi vuoden jokaisena päivänä paikasta riippumatta. Hävinneet / turmeltuneet paperit ovat historiaa.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.