Kemikaalit

Valmistamme Kemikaalien kuljetukseen soveltuvia säiliöitä erilaisilla alustaratkaisuilla. Tarjoamme kemikaalien kuljetukseen soveltuvat auto-, täysiperävaunu- ja puoliperävaunu ratkaisut.

Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan asiakkaille käyttöön soveltuvat tuotteet, joten otamme myös mieluusti vastaan uusia innovatiivisia ideoita. Valmistamme säiliöitä kaikenkokoisille yrityksille, aina yksittäisistä autoilijoista suuriin yrityksiin.

Kemikaalisäiliö tyypit

Autosäiliö

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • Esimerkki:
  • yksi tai useampi osasto
  • Erilaiset mittalaitteet

Täysperävaunu

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • Esimerkki:
  • yksi tai useampi osasto
  • kahdesta viiteen akselilla

Puoliperävaunu

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • Esimerkki:
  • yksi tai useampi osasto
  • kolmesta viiteen akselilla

Monimuotoiset kuljetussäiliöt

Pitkä kokemuksemme alalta takaa meille kyvyn tarjota laadukkaita kemikaalien kuljetukseen suunniteltuja säiliöitä. Ammattitaitomme alalta antaa meille myös mahdollisuuden tarjota sinun tarkoitukseesi soveltuvan järjestelmän säiliölle.

Asiakkaamme ovat erikokoiset kuljetusliikkeet, mitkä sijaitsevat ympäri Suomea. Läheinen sijaintimme Turun ja Naantalin satamiin tarjoaa meille mahdollisuuden tarjota nopeat palvelut myös Ruotsiin, Norjaan ja Baltiaan.

Innovatiivinen ajattelu ja pitkä kokemus luovat alalle jatkuvia kehityksen mahdollisuuksia. Meiltä löydät itsellesi sopivaksi räätälöidyt säiliöratkaisut. Kontaktimme alan toimijoihin Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja tietysti Suomessa mahdollistavat innovatiivisten tuotteiden kehittämisen myös ulkomaan markkinoille.

Kerro tarpeesi sähköpostilla tai lomakkeella.

Kuljetussäiliöiden käyttökoulutus

Uusien säiliöiden toimituksiin sisältyy aina kuljettajalle suunnattu koulutuspäivä. Osaluettelot, huolto-ohjelma ja pöytäkirjat dokumentoidaan ajoneuvon lisäksi myös digitaaliseen muotoon, mikä mahdollistaa kuljetuskaluston ylläpidon seurannan ilman pysähdyksiä.

Näin se etenee:

 1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
 2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
 3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
 4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
 5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
 6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Referenssejä