Kuljetussäiliöt kuumille tuotteille

KAR-Lehtonen valmistaa vaarallisten aineiden kuljetussäiliöt jo lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Olemmekin bitumisäiliöiden Suomen markkinajohtaja – yli 80 % markkinaosuudella.

Meiltä saa säiliöille myös kattavat elinkaaripalvelut. Kuumille nesteille tarkoitetut kuljetusratkaisut ovat erikoisosaamistamme. Valmistamiamme säiliötyyppejä ovat säiliöperävaunut, autosäiliöt, konttisäiliöt ja varastosäiliöt +250 °C asti. KAR-
säiliöihin on saatavilla myös lämmityslaitteet, pumput, aggregaatit ja muut oheislaitteet.

Asiakkaitamme ovat kuljetusliikkeet ja asfalttiurakoitsijat, joista monet ovat luottaneet säiliöihimme jo vuosikymmenten ajan. Palvelemme niin itsenäisiä kuljetusyrittäjiä kuin suuria pörssiyhtiöitä – räätälöidysti ja joustavasti koko tuotteen elinkaaren ajan.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme ylivoimaista toimintavarmuutta. Tuotekehityksessä olemme panostaneet merkittävästi säiliöiden turvalaitteistoon. Näin vältytään vaaratilanteilta myös inhimillisen virheen tapahtuessa. Monikäyttöiset säiliöratkaisumme ovat myös kustannustehokkaita, muuntuessaan helposti eri tuotteille.

Meidät tunnetaan myös erinomaisesta asiakaspalvelusta – mahdollisissa tarpeissa tai haasteissa saat aina apua yhteyshenkilöltäsi. 24/7.

Kuljetussäiliöt vaarallisille aineille

Autosäiliö

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • Markkinoiden kevyimpiä
 • Esimerkki:
  • Tilavuudet 15 000 – 22 500 litraa
  • yksi tai useampi osasto
 • Erilaiset mittalaitteet

Täysperävaunu

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • Markkinoiden kevyimpiä
 • Esimerkki:
  • Tilavuus 30 000 – 35 000 litraa
  • yksi tai useampi osasto
  • kahdesta viiteen akselilla

Puoliperävaunu

 • Suunnittelu omille tarpeille sopivaksi
 • Markkinoiden kevyimpiä
 • Esimerkki:
  • Tilavuus 45 000 – 53 500 litraa
  • yksi tai useampi osasto
  • kolmesta viiteen akselilla

Räätälöitynä tarpeisiisi – tukena koko elinkaaren ajan

Meiltä saa kuljetussäiliön juuri omiin tarpeisiin sovitettuna. Olemme mielellämme mukana jo suunnitteluvaiheessa, varmistaen säiliön täydellisen mukautumisen toimintaanne – säiliön käyttölaitteiden sijoittelua myöten.

Valmistamme säiliöitä kaiken kokoisille alustoille ja säiliön koko on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Yhdestä kuutiometristä yli sataan kuutiometriin.

Meille on tärkeää olla asiakkaan tukena koko kaluston elinkaaren ajan. Tarjoamme asiakkaille huolettomia ylläpitosopimuksia ja autamme mahdollisissa kysymyksissä. Esimerkiksi bitumien sesonkiluonteisessa toiminnassa olemme asiakkaan tukena 24/7 läpi kiireisen kesäsesongin. Talvisin tarkistamme ja huollamme asiakkaidemme säiliöt – valmiiksi uuteen sesonkiin.

Meiltä saa säiliöihin myös tarvittavat varaosat sekä perusteellisen käyttökoulutuksen tehokkaan ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Lisäpalveluna tarjoamme kalustolle pidennettyä 36 kk takuuaikaa.

Säiliöidemme huoltodokumentit löytyvät aina vaivattomasti pilvipalvelusta. Asiakas ja
huoltoliikkeet pääsevät niihin myös helposti käsiksi, säiliöstä löytyvän QR-koodin avulla.

Toimintavarmuutta ankarissakin sääolosuhteissa

Kuljetussäiliömme ovat alansa huippuja toimintavarmuutta tarkasteltaessa. Haluammekin ehkäistä hankalia käyttökatkoja panostamalla laadukkaiden ja kestäviksi todettujen komponenttien valintaan. Säiliöt valmistetaan myös helposti muunneltaviksi, jotta ne taipuvat kustannustehokkaasti eri tuotteiden kuljetuksiin.

Kalustomme on suunniteltu pohjolan ankariin sääolosuhteisiin. Kuljetussäiliöt toimivatkin täydellä suorituskyvyllä aina – 40 °C asti ja ne valmistetaan ruostumattomista materiaaleista. Myös huollettavuus on huomioitu suunnittelussa – komponenttien vaihto ja huolto sujuvat helposti kehittämiemme huoltoluukkujen ansiosta.

Turvallisuutta, suorituskykyä ja jatkuvaa tuotekehitystä

Olemme panostaneet voimakkaasti säiliöidemme turvalaitteistoon. Yksi tärkeimmistä on itsetoiminen paineentasauslaitteisto, joka varmistaa, ettei säiliö vaurioidu, vaikka asianmukaiset luukut unohdettaisiin avata sisällön purkutilanteessa.

Lisäksi olemme kehittäneet säiliöidemme lämmityslaitteistoa, joka on uutuutena saatavilla myös etähallittavana. Putkistorikkoja ehkäisemään olemme kehittäneet putkistopaljetasaimia.

Kriittisiin käyttökomponentteihin, kuten putkistoventtiileihin, valitsemme aina parasta saatavilla olevaa laatua. Teemme myös jatkuvaa kehitystyötä säiliöiden keventämiseksi, jotta asiakkaamme voivat kasvattaa hyötykuormaansa.

Näin se etenee:

 1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
 2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
 3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
 4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
 5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
 6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Tiesitkö?

Valitessasi säiliöömme ylläpitopalvelun, huolehdimme huolto-ohjelman toteutumisesta puolestasi. Huolehdimme kaikista tärkeistä toimenpiteistä, kutsuen sinut määräaikaishuoltoon ja kertoen mm. lähestyvästä painekokeen eräpäivästä. Tärkeät päivämäärät eivät unohdu enää koskaan.

Referenssejä