Pumppuyksiköt

KAR-Lehtonen suunnittelee ja valmistaa pumppauslaitteet teollisuuden eri tarpeisiin. Tuotteemme ratkaisevat tarpeesi öljytuotteiden, kemikaalien ja muiden nesteiden siirtoon. Asiakasräätälöidyt pumppulaitteet mitoitetaan 10 – 2000 l/min virtaukseen. Valmistamamme pumppausyksiköt soveltuvat myös rakennetun ympäristön ulkopuoliseen käyttöön, esimerkiksi ajoneuvoon asennettavaksi.

Olemme yli kolmenkymmenen vuoden ajan toimittaneet pumppulaitteita eri kokoisille yrityksille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Laitteistolla on usein asiakaskohtaiset tarpeet ja vaatimukset, joten olemme mielellämme mukana projektissa jo suunnitteluvaiheessa. Toiminnallamme on standardin EN ISO 3834-2 mukainen sertifikaatti.

Pumppuyksiköt monipuolisilla lisäominaisuuksilla

Pumppuyksiköihin tarjoamme laajat lisäominaisuudet asiakastarpeiden mukaan. Eri tehoiset sähkö- tai polttoainekäyttöiset lämmityslaitteet korkeiden lämpötilojen ylläpitoon tai pelkästään pakkasvahdiksi. Lämmitys voi olla manuaalinen, termostaattiohjautuva tai uutuutena myös etäkäytettävä.

Jos käytät pumppua eri tuotteille, joita ei haluta sekoitettavan keskenään, tyhjennystoiminto on oikea valinta. Paineilmakäyttöisellä puhalluksella voidaan tyhjentää myös yksikköön liitetyt putkistot ja letkut.

Sesonkiluonteiseen käyttöön tarkoitettuun pumppuun suosittelemme huuhtelutoimintoa, jolla vältytään esimerkiksi korroosiolta, biologisilta kasvustoilta tai jäätymiseltä. Huuhteluaine (esimerkiksi glykoli tai öljy) voi olla manuaalisesti lisättävä tai se voidaan varastoida suoraan yksikköön.

Luotettavin laitetoimittaja

Meillä on kontaktit alan toimijoihin Ruotsissa, Norjassa, Virossa – ja tietysti Suomessa. Pitkä yhteistyömme alan sidosryhmien kanssa varmistaa, että laitteistosi täyttää viranomaisten, tarkastuslaitosten ja asiakkaan omat vaatimukset.

Tuotteen ominaisuudet käydään läpi asiakkaan kanssa ennen kaupan vahvistamista, jotta toimitus sisältää vain sen mitä tarvitaan ja halutaan. Saat juuri oikean tuotteen etkä maksa ylimääräistä.

Panostamme vahvasti tuotteen jälkimarkkinaan – haluammehan toimittaa myös seuraavan investointisi. Tarjoamme kaikille tuotteillemme jälkimarkkinapalvelut huolloista modifiointiin, halutessasi myös huolto-osat ja -ohjeet.