Pumppuyksiköt

KAR-Lehtonen suunnittelee ja valmistaa pumppuyksiköt teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin. Meiltä saatkin korkealaatuiset pumppausratkaisut niin öljytuotteiden, kemikaalien kuin muiden nesteiden siirtoon. Kaikki laitteemme ovat saatavilla myös ATEX-hyväksyttyinä.

Suunnitteluosaaminen ja asiakaskohtainen räätälöinti ovat toimintamme ytimessä. Pumppulaitteet mitoitetaan tyypillisesti 10–2000 l/min virtaukseen, mutta voidaan tarvittaessa valmistaa vielä tätäkin tehokkaammiksi. Ne muuntuvat täysin asiakkaan tarpeisiin myös koon ja
komponenttien osalta, venttiilejä ja liitintyyppejä myöten.

Olemme toimittaneet laadukkaita pumppuratkaisujamme jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Baltiassa. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme tarkoin asiakkaidemme toimialojen erityisvaatimukset, mikä mahdollistaa asiantuntevien ratkaisujen
tarjoamisen – suunnittelusta asennukseen, varaosien hankinnasta huoltoon.

Korkeaa laatua – monipuolisia lisäominaisuuksia

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme korkeaa laatua, niin komponenttien kuin tuotanto- osaamisen osalta. Osoituksena laadukkaasta ja valvotusta valmistusprosessista toiminnallamme on EN ISO 3834-2 -standardin mukainen sertifikaatti.

Samalla laitteella voidaan pumpata useasta eri säiliöstä, useaan eri kohteeseen. Tehokkaan paineilmatyhjennyksen ansiosta myös pumpattavaa tuotetta voidaan joustavasti vaihtaa. KAR-Lehtonen valmistaa niin kiinteät kuin vaivattomasti liikuteltavat mobiilit pumppuyksiköt.

Monipuoliset lisäominaisuudet takaavat pumpuille täyden suorituskyvyn, erilaisissa tarpeissa ja sääoloissa. Pumppuihimme voidaan asentaa esimerkiksi lämmityslaitteisto, lämmittämään bitumia +150 °C asti. Pumpattaessa vettä, on pumppuun hyvä varustella pakkasvahti. Lämmitys pumpuissa voi olla manuaalinen, termostaattiohjautuva tai etäkäytettävä.

Pumppujemme etävalvonta ja -käyttö on nykyaikainen ratkaisu lisäämään laitteiston käytettävyyttä, mahdollistaen esimerkiksi lämpötilan ja paineen seurannan. Haluttaessa pumppu voidaan etähallinnan kautta myös käynnistää ja sulkea. Tämän ohella pumppuihin on saatavilla asiakkaalle lähtevät automaattihälytykset, mikäli ennakkoon määritelty rajaehto täyttyy.

Tehokas puhdistus takaa joustavan käytön

KAR-Lehtosen pumppuyksiköt ovat saatavilla tehokkaalla paineilmatyhjennyksellä, joka tyhjentää koko järjestelmän pumpun, putkiston ja letkujen osalta. Tehokas tyhjennys puhdistaa kaikki jäämät edeltävästä aineesta, jolloin pumpattavaa tuotetta voidaan joustavasti vaihtaa.

Sesonkiluonteisessa käytössä pumppu voidaan varustaa huuhtelutoiminnolla, jolloin vältytään mm. korroosiolta, biologisilta kasvustoilta tai jäätymiseltä. Tällöin huuhteluaine (esim. glykoli tai öljy) voidaan lisätä manuaalisesti tai varastoida suoraan pumppuyksikköön.

Henkilökohtaista palvelua alusta loppuun

KAR-Lehtoselta saat laadukkaat ja ATEX-hyväksytyt pumput tarpeisiisi suunniteltuna ja tarvittaessa paikalleen asennettuna. Asennus voidaan suorittaa jopa ulkomaille.

Mikäli asiakkaan toimitila on kooltaan rajattu, eikä laitteistoa voi sijoittaa sinne kokonaisena, voimme asentaa laitteiston osiin jaoteltuna. Toisinaan tarpeet muovautuvat ajan kanssa. Tällöin laitteistoa voidaan modifioida jälkikäteen, vaivattomasti paikan päällä asiakkaan tiloissa.

Tarjoamme aina perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteiston tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön, Liedossa sijaitsevissa toimitiloissamme. Kauempana sijaitseville asiakkaillemme toimitamme kattavan käyttömanuaalin. Mikäli asiakas hankkii meiltä asennuspalvelun, järjestämme käyttöönottokoulutuksen asennuksen yhteydessä.

Näin se etenee:

  1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
  2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
  3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
  4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
  5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
  6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Tiesitkö?

Käyttäessäsi pumppuyksikköä nesteen myymiseen, on mittaristolla oltava MID-hyväksyntä.

MID-hyväksyntä on EU:n Mittalaitedirektiivin vaatimus, jolla varmistetaan entistä suurempi tarkkuus jakeluprosessissa: aiempi 2 promillen toleranssi on nyt 0,2 promillea.

Kaikki KAR-Lehtosen pumppuyksiköt ovat saatavilla myös MID-hyväksyttyinä.