Testauslaitteistot

KAR toimittaa nesteiden testauslaitteistot tutkimusorganisaatioille ja teollisuuden toimijoille. Tuotteemme soveltuvat nesteiden ominaisuuksien mittaamiseen määritetyssä paineessa ja lämpötilassa. Erityisosaamistamme on vaarallisten aineiden, kuten vahvojen happojen ja emäksien sekä palavien nesteiden analysointilaitteet. KAR testauslaitteiden kapasiteetti on 0,1 dm3 – 60.000 dm3.

Olemme yli neljänkymmenen vuoden ajan toimittaneet nesteiden käsittelylaitteita eri kokoisille toimijoille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Laitteistoille on usein asetettu asiakaskohtaiset vaatimukset, joten olemme mielellämme mukana projektissa jo suunnitteluvaiheessa. Toiminnallamme on standardin EN ISO 3834-2 mukainen sertifikaatti.

Testauslaitteistot monipuolisilla lisäominaisuuksilla

Testauslaitteisiimme tarjoamme laajat lisävarusteet ja -toiminnot asiakastarpeiden mukaan. Eri tehoiset lämmityslaitteet soveltuvat korkeidenkin lämpötilojen ylläpitoon. Lämmitys voi olla manuaalinen, termostaattiohjautuva tai uutuutena myös etäkäytettävä.

Laitteiden nestetila on paineistettavissa sekä nesteellä että ilmalla – myös alipaineeseen. Etäseurattavat paineanturit ja automaattiset paineensäätimet huolehtivat, että toimintasi on tehokasta ja turvallista.

Visuaaliset mittaukset voidaan toteuttaa näkölaseilla ja kameralaitteilla. Vaikket visuaalisia mittauksia suorittaisikaan, ovat näkölasit käyttäjäystävällisyyttä huomattavasti parantava lisävaruste.

Jos analysoitava neste vaihtuu usein, tyhjennystoiminto on oikea valinta. Paineilma- tai nestekäyttöisellä puhalluksella voidaan tyhjentää myös testausyksikköön liitetyt putkistot.

Sesonkiluonteiseen käyttöön tarkoitettuun testaukseen suosittelemme huuhtelutoimintoa, jolla vältytään esimerkiksi korroosiolta, biologisilta kasvustoilta tai jäätymiseltä. Huuhteluaine (esimerkiksi vesihöyry, glykoli tai öljy) voi olla manuaalisesti lisättävä tai se voidaan varastoida suoraan testauslaitteeseen.

Luotettavin laitetoimittaja

Meillä on kontaktit alan toimijoihin Ruotsissa, Norjassa, Virossa – ja tietysti Suomessa. Pitkä yhteistyömme alan sidosryhmien kanssa varmistaa, että laitteistosi täyttää viranomaisten, tarkastuslaitosten ja asiakkaan omat vaatimukset.

Tuotteen ominaisuudet käydään läpi asiakkaan kanssa ennen kaupan vahvistamista, jotta toimitus sisältää vain sen mitä tarvitaan ja halutaan. Saat juuri oikean tuotteen etkä maksa ylimääräistä.

Panostamme vahvasti tuotteen jälkimarkkinaan – haluammehan toimittaa myös seuraavan investointisi. Tarjoamme kaikille tuotteillemme jälkimarkkinapalvelut huolloista modifiointiin, halutessasi myös huolto-osat ja -ohjeet.