Varastointilaitteet

KAR toimittaa nesteiden varastointiratkaisut yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteemme soveltuvat nestemäisten aineiden varastointiin ulko- ja sisätiloissa. Erityisosaamistamme on vaarallisten aineiden, kuten öljytuotteiden sekä happojen ja emästen varastointilaitteet. Laajat varustelumahdollisuudet mahdollistavat KAR tuotteiden käytön haastavimmissakin olosuhteissa. KAR tarjoaa varastointiratkaisut 200 litran astioista aina 100 m3 säiliöihin asti.

Toimitamme vaarallisten aineiden käsittelylaitteita eri kokoisille toimijoille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Teollisuusyritykset, kuljetusliikkeet ja prosessilaitokset luottavat KAR järjestelmiin. Laitteistomme täyttää tiukimmatkin asiakaskohtaiset vaatimukset, osallistummekin mielellämme asiakkaan projektin suunnitteluun. Toiminnallamme on EN ISO 3834-2 standardin sertifikaatti.

Varastointilaitteet monipuolisilla lisäominaisuuksilla

Varastolaitteisiin tarjoamme laajat lisävarusteet ja -toiminnot asiakastarpeiden mukaan. Olemme ratkaisseet puolestasi ATEX-alueiden, ankarien pakkasolosuhteiden ja infratekniikan puutteen tuomat haasteet. KAR tuotteilla varastoit tuotettasi luotettavasti – ajasta ja paikasta riippumatta.

Haluatko varastoida tuotetta paikassa, jossa ei ole sähkö saatavilla? Itsenäiseen, ulkopuolisesta tekniikasta riippumattomaan toimintaan käytettävät varastosäiliöt varustellaan omalla voimanlähteellä. Asiakastarpeen mukaan käyttövoimaksi valitaan sähkö tai polttoneste – toiveesi mukaan jopa ihmisvoima.

Laadukkaat ja olosuhdetestatut lämmityslaitteet soveltuvat laajasti eri lämpötila-alueille. KAR-varastointisäiliöihin tarjoamme jäätyville aineille pakkassuojauksen, työskentelytilojen huonelämpötilan ylläpidon sekä bitumien ylläpitolämmityksen aina +250 °C saakka. Lämmitys voi olla manuaalinen, automaattiohjautuva tai uutuutena myös etäkäytettävä.

Laitteiden nestetila on paineistettavissa nesteellä tai ilmalla – myös alipaineeseen. Etäseurattavat paineanturit ja automaattiset paineensäätimet huolehtivat, että toimintasi on tehokasta ja turvallista.

Visuaaliset mittaukset voidaan toteuttaa näkölaseilla ja kameralaitteilla. Vaikket visuaalisia mittauksia suorittaisikaan, ovat näkölasit käyttäjäystävällisyyttä huomattavasti parantava lisävaruste.

Jos analysoitava neste vaihtuu usein, tyhjennystoiminto on oikea valinta. Paineilma- tai nestekäyttöisellä puhalluksella voidaan tyhjentää myös testausyksikköön liitetyt putkistot.

Sesonkiluonteiseen käyttöön tarkoitettuun varastointiin suosittelemme huuhtelutoimintoa, jolla vältytään esimerkiksi korroosiolta, biologisilta kasvustoilta tai jäätymiseltä. Huuhteluaine (esimerkiksi vesihöyry, glykoli tai öljy) voi olla manuaalisesti lisättävä tai se voidaan liittää suoraan varastoisäiliöön.

Luotettavin laitetoimittaja

Meillä on kontaktit alan toimijoihin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Pitkä yhteistyömme alan sidosryhmien kanssa varmistaa, että laitteistosi täyttää viranomaisten, tarkastuslaitosten ja sinun toimintasi vaatimukset.

Panostamme vahvasti tuotteen jälkimarkkinaan – haluammehan toimittaa myös seuraavat investointisi. Tarjoamme kaikille tuotteillemme jälkimarkkinapalvelut huolloista modifiointiin, halutessasi myös huolto-osat ja -ohjeet.