Mobiilit tankkauslaitteet

Valmistamme siirrettäviä tankkausratkaisuja aina asiakkaalle sopivin alustaratkaisuin. Meiltä löytyy sopivat ratkaisut aina työmaalta yrityksen omalle pihalle asti.

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaalle käyttöön soveltuvat mobiilit tankkausratkaisut. Mobiilit tankkausratkaisut mahdollistavat polttoaineen jatkuvan riittämisen paikasta riippumatta. Asiantuntijamme ovat valmiita tarjoamaan niin pienille- kuin suurillekin sopivat tankkausyksiköt.

Esimerkit

Säiliö kontissa

 • pumppausyksikkö
 • Mittalaitteisto
 • Yksi tai useampi osasto

Vaihtolavasäiliö

 • pumppausyksikkö
 • Mittalaitteisto
 • Yksi tai useampi osasto

Jakeluperävaunu

 • pumppausyksikkö
 • Mittalaitteisto
 • Yksi tai useampi osasto

Mobiilit tankkauslaitteet paikasta riippumatta

Laaja asiakaskuntamme takaa meille kyvyn tarjota modulaarisia rakenteita, mitkä sallivat meidän tarjota tankkauslaitteita erilaisilla alustaratkaisuilla.

Asiakkaitamme ovat ympäri Pohjoismaita löytyvät kuljetusliikkeet ja rakennusliikkeet. Sijaintimme Turun ja Naantalin satamien läheisyydessä, mahdollistaa tehokkaan palvelu Ruotsiin, Norjaan ja Baltiaan.

Jatkuva innovaatiomme alalta tarjoaa meille mahdollisuuden löytää asiakkaan tarpeisiin soveltuvan tankkausratkaisun. Meidän olemassa olevat kontaktit alan toimijoihin Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Suomessa takaavat laitteiden sopivuuden aina käyttöäsi varten.

Kerro tarpeesi sähköpostilla tai lomakkeella.

Näin se etenee:

 1. OTA YHTEYTTÄ – Tavoitat asiantuntijamme puhelimitse tai lomakkeella täällä.
 2. ALKUKARTOITUS – Selvitämme tarpeenne ja kuuntelemme toiveenne.
 3. SUUNNITTELU JA KONSULTOINTIPALVELU – Suunnittelutiimi valmistelee teille ehdotuksen, huomioiden toimintanne erityispiirteet ja ajantasaiset juridiset säädökset. Asiantuntijat tarjoavat suunnitteluapua juuri teille optimaalisista ja kustannustehokkaista ratkaisuista.
 4. EHDOTUS JA TARJOUS – Teemme teille ehdotuksen kommentoitavaksi. Lopullisten muutostoiveiden jälkeen saatte tarjouksen.
 5. SOPIMUSVALMISTUS – Valmistamme tilaamanne tuotteen tai kokonaisvaltaisen ratkaisun toiveisiinne räätälöitynä.
 6. LUOVUTUS – Luovutamme tai toimitamme teille valmiit ratkaisut, luotettavasti ja aikataulussa. Tarjoamme perusteellisen käyttöönottokoulutuksen laitteen käyttäjälle.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Referenssejä