Nestejärjestelmät / öljyn käsittelylaitteet

KAR-Lehtonen tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella räätälöityjä ratkaisuja nesteenohjaukseen ja -hallintaan. Valikoimastamme löytyvät ATEX-hyväksytyt pumppuyksiköt, putkistot, varastosäiliöt ja testauslaitteet vaarallisten aineiden käsittelyyn.

Laitteistomme soveltuvat öljyn, veden, polttonesteiden, bitumien ja kemikaalien ohjaukseen ulko- ja sisätiloissa – luotettavasti ja turvallisesti. Tarjoamme myös asiantuntevaa suunnittelupalvelua optimaalisten ratkaisujen löytämiseksi sekä asennuspalvelua mutkattomaan käyttöönottoon.

Asiakkaitamme ovat teollisuuden eri toimijat, rakennusliikkeet, tuotantolaitokset, viranomaiset ja oppilaitokset. Erityisosaamistamme ovat vahva suunnitteluosaaminen, räätälöidyt ratkaisut sekä tehokas ja nopea tuotanto.

Keskiössä laatu ja asiakaskohtainen räätälöinti

Meille on tärkeää toimittaa asiakkaillemme luotettavaa laatua ja pitkäkestoisia laitteistoja. Emme tee kompromisseja tuotannon ratkaisuissa, ja laitteiston komponentit valitaan erityisellä tarkkuudella. Käyttämiemme komponenttien alin käyttölämpötila on -40°C, joten laitteet toimivat moitteettomasti myös pohjoisen vaativissa sääoloissa.

Ratkaisumme skaalautuvat asiakkaidemme monenlaisiin tarpeisiin. Meiltä saa niin yksittäiset ja pienet järjestelmät kuin mittavan kokoluokan kokonaisratkaisut. Laitteissamme on myös useita käyttövoimamahdollisuuksia – asiakkaan valinnan mukaan joko hydrauliikka, sähkö tai paineilma.

Nesteenohjausjärjestelmämme voivat olla niin kiinteitä kuin ajoneuvojen päällä käytettäviä yksiköitä.

Tuotekehityksessä olemme panostaneet erityisesti laitteiden etävalvonnan ja etäkäytön mahdollistamiseen. Kaikki laitteemme voidaan tarvittaessa varustaa myös omilla varavoimayksiköillä, jolloin ne voidaan sijoittaa joustavasti miehittämättömiin tiloihin.

Vahvaa suunnitteluosaamista ja kokonaisuuden hallintaa

Vuosikymmenien kokemus polttoaineiden ja kemikaalien käsittely- ja kuljetusratkaisuista on luonut meille kokonaiskuvan alalla toimivien asiakkuuksien toiminnasta, laitteistolle asetetuista vaatimuksista sekä mahdollisista haasteista. Erityinen vahvuutemme onkin asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen – öljy-yhtiöistä kuljetusliikkeisiin.

Asiakkaan hankkiessa uutta nesteenohjausjärjestelmää, tarjoamme aina asiantuntevan
suunnittelupalvelumme tueksi prosessiin. Näin voimme yhdessä löytää hänen toiminnalleen parhaat ratkaisut. Ominaisuudet, käytännöllisyys ja turvallisuustekijät huomioiden. Voimme ottaa suunnittelusta myös kokonaisvastuun, mikäli asiakkaalla ei ole tarkkaa käsitystä tarvitsemistaan tai saatavilla olevista ominaisuuksista.

Turvallisuus – laatujärjestelmä ja tärkeät standardit toiminnan kulmakivinä

Meiltä saat toimintaasi ATEX-hyväksytyt pumput, jotka soveltuvat räjähdysherkiksi luokiteltuihin ex-ympäristöihin. Tuotantomme noudattaa toiminnassaan myös EN ISO 3834-2 laatujärjestelmän vaatimuksia ja dokumentointia, millä varmistamme korkean laadun läpi prosessin.

Turvallisuuden takaamiseksi valmistamme varolaitteet siten, ettei yksi toimintahäiriö aiheuta välitöntä vaaraa. Otamme suunnittelussa huomioon myös asiakkaan toimialan mahdolliset erityisvaatimukset, ja valmistamme laitteistot täyttämään kaikki niille asetetut vaateet.

Nesteenohjauslaitteidemme mittalaitteet ovat tarvittaessa saatavilla MID-hyväksyttyinä, jolloin ne soveltuvat esimerkiksi polttonesteiden myyntiin.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.

Tiesitkö?

Periaatteemme on valmistaa nesteenohjausjärjestelmämme mahdollisimman helposti
huollettaviksi. Huollossa vaaditaan tulitöitä vain harvoin ja näin huolto voidaan useimmiten tehdä myös asiakkaan oman henkilöstön toimesta.