Nestejärjestelmät / öljyn käsittelylaitteet

KAR-Lehtoselta polttoainejärjestelmät ja nesteenohjausratkaisut teollisuuteen ja kiinteistöihin vuosikymmenten kokemuksella. Toimitamme pumppuyksiköt, putkistot, sekä testauslaitteet ja varastosäiliöt vaarallisten aineiden käsittelyyn. Halutessanne meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelut.

Tarjoamme laitteistoja öljyjen, veden, polttonesteiden, bitumien ja kemikaalien luotettavaan ohjaukseen ulko- ja sisätiloissa. Asiakkaitamme ovat teollisuuden eri toimijat, oppilaitokset, rakennusliikkeet ja prosessilaitokset.

Toimintavarmat ja turvalliset ratkaisut

Tuotesuunnittelumme perusarvot ovat toimintavarmuus ja turvallisuus. Varmistamme varaosien saatavuuden jo ennen toimitusta, jotta huolto- ja vikatilanteet voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti sijainnista riippumatta. Komponentit ovat usein huollettavissa ja vaihdettavissa ilman tulitöitä. Varolaitteet valitaan niin, ettei yksi toimintahäiriö aiheuta välitöntä vaaraa.

Kaikkien komponenttien alin käyttölämpötila on -40 astetta, joten laitteet toimivat moitteettomasti myös pohjoisen ankarissa sääoloissa. Tuote soveltuu myös infratekniikan ulkopuoliseen käyttöön, koska se voidaan varustella omalla voimanlähteellä.

Luotettavin kumppanisi järjestelmätoimittajaksi

Tunnemme eri maiden turvallisuus- ja tekniset vaatimukset vaarallisten aineiden käsittelylaitteille. KAR-Lehtonen on toimittanut neljäkymmentä vuotta ratkaisuja vaarallisten aineiden hallintaan eri toimijoille Pohjoismaihin ja Baltiaan. Meillä on suorat kontaktit sidosryhmiin kuten tarkastuslaitoksiin, kuljetusliikkeisiin ja öljy-yhtiöihin.

Toimipisteeltämme on erinomaiset liikenneyhteydet Turun, Hangon ja Naantalin satamiin, joiden kautta järjestämme kustannustehokkaat logistiikka- ja huolintapalvelut.