Koeponnistukset ja painekokeet

KAR-Lehtonen tarjoaa koeponnistuspalvelut säiliöille, putkistoille, letkuille, sekä niiden oheislaitteille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Erityisosaamistamme on vaarallisten kemikaalien, korkeiden paineiden ja kuumien tuotteiden käsittelylaitteiden painetestaukset, joiden painealue on 0.07 – 250 bar. Yli 40 vuoden kokemuksemme varmistaa tehokkaan ja kattavan painekokeen – turvallisuudesta tinkimättä.

Olemme investoineet mobilisoituun testauskalustoon – nyt voimme suorittaa koeponnistukset myös asiakkaan osoittamassa paikassa. Säästä aikaa, rahaa sekä ympäristöä teettämällä tarkastus siellä missä laitteesi sijaitsee.

Tekninen osaamisemme laitteistasi varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun. Toiveesi mukaan teemme korjaus- ja huoltotyöt painekokeen yhteydessä – kalustosi käyttökatkon minimoimiseksi. Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, joka varmistaa tehokkaan logistiikan ja nopean reagointikyvyn asiakkaan tarpeisiin. Tuotamme palvelun myös avaimet käteen periaatteella – toimita laitteesi laivaan ja anna meidän hoitaa loput!

Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille. Vuosikymmenten yhteistyö eri maiden tarkastuslaitosten kanssa tekee meistä luotettavimman kumppanin rajat ylittävässä toiminnassasi. Dokumentoimme kaikki tarkastusasiakirjat myös sähköiseen arkistoon, jotta kalibrointitodistukset ovat saatavillasi missä ja milloin tahansa.