Mittalaitekalibroinnit

KAR-Lehtonen tarjoaa nesteenvirtausmittarien kalibroinnit tehokkaasti ja ammattitaidolla – jo yli 40 vuoden kokemuksella. Mittarilaitteistojen valmistajana tunnemme käytettävän teknologian läpikotaisin, joten pystymme tuottamaan niiden kalibroinnit äärimmäisellä tarkkuudella. Asiakkaitamme ovat mm. kuljetusliikkeet, öljy-yhtiöt ja teollisuuslaitokset, Pohjoismaiden ja Baltian alueella.

Tunnemme tarkasti pohjoismaiset ja baltialaiset viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille, ja näin ollen huomioimme kalibrointien pätevyyden laitteiston koko toiminta-alueella. Olemmekin asiakkaillemme osaava ja luotettava kumppani myös rajat ylittävässä toiminnassa.

Nopeasti valmista – kalibrointi ja huolto samasta osoitteesta

Lainsäädäntö vaatii, että mittarit kalibroidaan 2 vuoden välein. Me teemme kalibrointeja vuosikymmenien kokemuksella ja yhteistyössä virallisten tarkastuslaitosten kanssa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhteistyökumppaneitamme tarkastuksissa ovat mm. Inspecta ja Dekra.

Meiltä saat kalibroinnit ripeällä aikataululla ja kokonaisvaltaisella palvelulla. Mittaristojen valmistajana meillä on hyvä varastotilanne varaosien suhteen, joten saamme laitteiston huollettua ja korjattua pikaisella aikataululla, jos puutteita havaitaan kalibroinnin yhteydessä.

Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, mikä varmistaa tehokkaan logistiikan ja nopean reagointikyvyn asiakkaiden tarpeisiin.

Sähköinen dokumentaatio – huoleton ylläpitosopimus

Teettäessäsi kalibroinnit meillä, raportoimme tulokset aina sähköiseen arkistoon. Näin kalibrointitodistukset ovat saatavillasi aina – 24/7.

Tarjoamme asiakkaillemme myös kattavaa ylläpitosopimusta, jolloin vastaamme kaluston kaikista elinkaaripalveluista – huolloista kalibrointeihin. Tällöin lähetämme kutsun hyvissä ajoin etukäteen kalibroinnin määräajan lähestyessä. Ylläpito on asiakkaalle huoletonta, eikä tärkeät päivämäärät unohdu enää koskaan.

Avaimet käteen -palvelua ulkomaisille toimijoille

Ulkomaiset asiakkaat voivat hankkia meiltä kalibroinnin ja huollon vaivattomasti ja
kustannustehokkaasti – avaimet käteen -palveluna. Kun he toimittavat kaluston laivaan, me vastaamme lopusta.

Noudamme kaluston satamasta, kalibroitavaksi omiin tiloihimme. Suoritamme mittareille tarvittavan huollon, ja korjaamme mahdolliset ilmenneet puutteet. Teemme myös vaadittavat huolintatoimenpiteet ja kuljetamme kaluston takaisin laivaan. Nopeimmillaan esimerkiksi Ruotsista maanantaina iltalaivaan lähtevä kalusto on takaisin lähtösatamassa keskiviikkoaamuna. Näin ollen kalusto on poissa käytöstä vain yhden kokonaisen päivän.

Tiesitkö?

Sijaitsemme Liedossa suurien kuorma-autovalmistajien toimitilojen läheisyydessä, joten voimme tarvittaessa toimittaa säiliöajoneuvon heille alustan huoltoa varten, suoritettuamme mittarien kalibroinnit ja kaluston huollon. Näin säiliöauton kokonaisvaltainen huolto voidaan toteuttaa mahdollisimman lyhyellä käyttökatkolla.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.