Mittalaitekalibroinnit

KAR-Lehtonen tarjoaa kalibrointityöt nesteenvirtausmittareille. Tarkastamme säiliöajoneuvojen ja teollisuusprosessien mekaaniset sekä digitaaliset mittalaitteet yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme pohjoismaalaisia ja baltialaisia kuljetusliikkeitä, öljy-yhtiöitä ja teollisuuslaitoksia.

Tekninen osaamisemme laitteistasi varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun. Toiveesi mukaan teemme korjaus- ja huoltotyöt kalibroinnin yhteydessä – kalustosi käyttökatko on mahdollisimman lyhyt. Dokumentoimme kaikki tarkastusasiakirjat myös sähköiseen arkistoon, jotta kalibrointitodistukset ovat saatavillasi missä ja milloin tahansa.

Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille. Vuosikymmenten yhteistyö eri maiden tarkastuslaitosten kanssa tekee meistä luotettavimman kumppanin rajat ylittävässä toiminnassasi.

Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, joka varmistaa tehokkaan logistiikan ja nopean reagointikyvyn asiakkaan tarpeisiin. Tuotamme palvelun myös avaimet käteen periaatteella – toimita laitteesi laivaan ja anna meidän hoitaa loput!