Varaosat

Valmistamme säiliöitä eri aineiden kuljetusta ja säilytystä varten. Pyrimme tarjoamaan monipuoliset varaosat asiakkaan tarpeisiin.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme varaosia parhaassa tapauksessa suoraan hyllystämme. Haastavampiakin varaosia pyrimme tarjoamaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Varaosia tarjoamme aina kaasujousista bensiinin siirrossa käytettäviin pumppuihin.

Varaosat

Kuumat tuotteet

  • Liittimiä
  • Palloventtiilit
  • Letkut

Kevytöljy

  • Pumput
  • Palloventtiilit
  • letkut
  • Mittalaitteet

Yleisosat

  • Kaasujouset
  • saranalistat
  • tiivisteet

Monimuotoinen ala

Laaja verkostomme takaa meille kyvyn tarjota monipuolista kategoriaa varaosia. Yleisimmät varaosat löydät meiltä suoraan varastosta.

Asiakkaitamme ovat ympäri Suomea löytyvät vaarallistenaineiden kuljetusliikkeet. Turun ja Naantalin satamien läheisyys tarjoaa meille mahdollisuuden toimittaa varaosasi suoraan satamaan tai noutaa laitteesi satamasta ja hoitaa asennuksen ennen satamaan palauttamista.

Pitkä kokemuksemme alalta mahdollistaa meille myös haastavampien varaosien löytämisen ja tarjoamisen. Innovaation ja tuotteiden modulaarisuus luo meille mahdollisuuden tarjota asiakkaan tarpeisiin modifioidun spesifin varaosakokonaisuuden.

Kerro tarpeesi sähköpostilla tai lomakkeella.

Varaosien asennus

Varaosien toimituksiin sisältyy tarvittaessa myös varaosien asennus. Ammattitaitoiset asentajamme kykenevät suorittamaan osan asennukseen tarvittavat mm. hitsaus ja sovittamistyön. Ilmoita meille varaosatarpeesi, sopiva aika ja anna asentajiemme hoitaa loput.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.