Säiliötarkastukset

KAR-Lehtonen tarjoaa vaarallisten aineiden ja paineellisten säiliöiden kuntotarkastukset. Erityisosaamistamme on kuljetussäiliöiden tarkastukset, joita olemme suorittaneet yli 40 vuotta. Kuntotarkastamme säiliön lisäksi myös sen putkistonosat, toimilaitteet, ajoneuvovarusteet sekä turvalaitteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme tarkastuspalvelut pohjoismaisille ja baltialaisille yrityksille.

Asiakkaamme koostuvat kuljetusliikkeistä, merenkulun toimijoista ja huolitsijayrityksistä, jotka käyttävät säiliöitä liiketoiminnassaan. Kuntotarkastus on aiheellinen laatujärjestelmän ylläpidossa, turvallisuuden varmistamisessa ja kaluston arvon määrittämisessä.

Tarkastuksen tulokset raportoidaan asiakkaalle niin, että myös säiliötekniikkaa tuntematon henkilö saa kattavan käsityksen säiliön kunnosta. Tarkastuskohteiden kuntotaso tuodaan esille selkeästi ja puolueettomasti, ja raporttiin sisällytetään suositukset mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Tunnemme säiliöajoneuvojen tekniikan täydellisesti.

Tekninen osaamisemme laitteistasi varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun. Toiveesi mukaan teemme korjaus- ja huoltotyöt painekokeen yhteydessä – kalustosi käyttökatkon minimoimiseksi. Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, joka varmistaa tehokkaan logistiikan ja nopean reagointikyvyn asiakkaan tarpeisiin. Tuotamme palvelun myös avaimet käteen periaatteella – toimita laitteesi laivaan ja anna meidän hoitaa loput!

Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille. Vuosikymmenten yhteistyö eri maiden tarkastuslaitosten kanssa tekee meistä luotettavimman kumppanin rajat ylittävässä toiminnassasi. Dokumentoimme kaikki tarkastusasiakirjat myös sähköiseen arkistoon, jotta kalibrointitodistukset ovat saatavillasi missä ja milloin tahansa.