Säiliötarkastukset

KAR-Lehtonen tarjoaa asiakkailleen säiliötarkastukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.  Taustamme säiliöiden valmistajana takaa meille säiliöteknologian täydellisen tuntemuksen, ja auttaa meitä löytämään erilaiset rakenteelliset kulumat. Kuntotarkastamme säiliön lisäksi myös kaikki siihen kuuluvat putkistonosat, toimilaitteet, ajoneuvovarusteet ja turvalaitteet – asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä saa tarkastuksen yhteydessä myös säiliöiden huolto- ja korjauspalvelut, jotta mahdolliset puutteet saadaan kuntoon tehokkaasti ja nopeasti. Ilman pitkäaikaista käyttökatkoa.

Tarkastuspalvelujamme hyödyntävät mm. kuljetusliikkeet, merenkulun toimijat, huolitsijayritykset ja muut säiliökalustoa käyttävät tahot. Tarjoamme tarkastuspalvelua niin suomalaisille yrityksille kuin toimijoille Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Erityisosaamista ja ennaltaehkäisyä – kattava raportointi

Kaluston säännöllinen kuntotarkastus on tärkeä ennaltaehkäisevä toimenpide, jolla paikallistetaan mahdolliset piilevät ongelmakohdat. Säiliötarkastukset vaativat suurta ammattitaitoa, koska tarkastus suoritetaan pääsääntöisesti säiliön sisällä.

Kokeneet tarkastajamme tuntevat säiliöiden rakenteet perusteellisesti. He ovat harjaantuneita paikallistamaan mahdolliset virumat ja väsymät, jotka voisivat ajan kanssa aiheuttaa ongelmia. Ajoissa tehtynä pienet korjaukset säästävät asiakkaalta paljon rahaa, ehkäistessään niistä kehkeytyviä suurempia laiterikkoja.

Tarkastuksen tulokset raportoidaan asiakkaalle kattavasti ja selkokielellä, jotta myös
säiliötekniikkaa tuntematon henkilö saa selkeän kokonaiskuvan säiliön kunnosta.
Tarkastuskohteita koskevat havainnot esitetään puolueettomasti, ja raporttiin sisällytetään suositukset mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Säännöllisesti tarkastetun säiliökaluston etuja ovat mm. parantunut toimintavarmuus ja turvallisuus sekä vähäiset käyttökatkot. Käytäntö onkin osoittanut, että asiakkaan teettäessä kuntotarkastuksen ja huollon meillä, ei säiliökalustoa tarvitse 90 % varmuudella tuoda huoltoon ennen seuraavaa vuositarkastusta.

Ostamassa käytettyä? Pyydä meiltä kuntotarkastus.

Tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevaa kuntotarkastuspalvelua kolmannen osapuolen kalustolle, heidän harkitessaan investointia käytettyyn säiliökalustoon. Asiantuntijamme tulee tällöin mukaan arvioimaan kaluston kuntoa sekä auttaa määrittämään oikeaa hintatasoa.

Näin asiakkaamme voivat tehdä kannattavia investointeja, turvallisin mielin.

Täyden palvelun ratkaisut ulkomaisille toimijoille

Sijaintimme satamien läheisyydessä tarjoaa meille mahdollisuuden tehokkaaseen logistiikkaan ja ulkomaisten toimijoiden kokonaisvaltaiseen palveluun. Kun asiakkaamme on toimittanut säiliökalustonsa laivaan, me huolehdimme lopusta.

Noudamme ajoneuvon satamasta omiin tiloihimme Lietoon. Tarkastamme, huollamme ja korjaamme säiliökaluston sekä vastaamme lähtöhuolinnan toimenpiteistä. Korjattu säiliöajoneuvo toimitetaan laivaan ja palaa nopeasti hyötykäyttöön. Kaiken tämän voimme tarjota kilpailukykyiseen hintaan.

Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille.
Vuosikymmenten yhteistyö eri maiden tarkastuslaitosten kanssa tekeekin meistä luotettavimman kumppanin rajat ylittävässä toiminnassasi.

Tiesitkö?

Dokumentoimme kaikki tarkastusasiakirjat myös sähköiseen arkistoon, jotta kuntotarkastusraportit ja kalibrointitodistukset ovat saatavillasi aina, missä ja milloin tahansa.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.