Tarkastukset

KAR-Lehtonen tarjoaa kaikki ADR-laitteiden tarkastuspalvelut. Meillä onnistuvat painekokeet, mittalaitteiden kalibroinnit, katsastukset ja turvatarkastukset. Tarkastuksen kohteena voi olla putkistolaite, säiliö, pumppu, mittari tai mikä tahansa muu rakenne, jonka turvallisuus ja toimivuus halutaan varmistaa ammattilaisella.

Tarkastuskalustomme on mobilisoitu, joten voimme suorittaa tarkastukset myös asiakkaan osoittamassa paikassa. Tarkastuskohteen seisonta-aika/käyttökatko on lyhyt, koska se ei tarvitse erillistä kuljetusta. Tämä mahdollistaa myös avaimetkäteen -toimituksen palvelulle.

Hallitsemme Pohjoismaiden ja Baltian viranomaisvaatimukset ADR- ja painelaitteille. Vuosikymmenten yhteistyö eri maiden tarkastuslaitosten kanssa tekee meistä luotettavimman kumppanin rajat ylittävässä toiminnassasi.

Toimimme lähellä Turun, Hangon ja Naantalin satamia, joka varmistaa tehokkaan logistiikan. Toimita laitteesi laivaan ja anna meidän hoitaa loput.

Tekninen osaamisemme laitteistasi varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun. Toiveesi mukaan teemme tarvittaessa korjaustyöt tarkastuksen yhteydessä, joten saat kalustosi heti käyttöön.

Kaikki asiakirjat dokumentoidaan myös pilvipalveluun, joten paperit ovat saatavillasi vuoden jokaisena päivänä. Hävinneet / turmeltuneet paperit ovat historiaa.