Tarkastukset

KAR-Lehtonen tarjoaa asiakkailleen kaikki ADR-laitteiden tarkastuspalvelut. Meiltä saa kalustolle katsastukset ja turvatarkastukset sekä viranomaisen vaatimat painekokeet ja mittalaitteiden kalibroinnit, toteutettuna yhdessä virallisten tarkastuslaitosten kanssa. Säiliöiden ja nesteenohjausjärjestelmien valmistajana tarkastustoimintamme pohjaa syvään asiantuntemukseen, ja tunnemmekin täysin laitteistojen teknologian.

Asiakkaitamme tarkastustoiminnassa ovat prosessiteollisuus, kuljetusliikkeet ja viranomaiset sekä kaikki tahot, jotka toiminnassaan käyttävät säiliöitä tai putkistoja. Tunnemme tarkasti Pohjoismaiden ja Baltian säädökset, joten tarjoamme tarkastuksia myös kansainvälisille toimijoille.

Säännölliset tarkastukset – miksi?

Kaluston säännöllinen kuntotarkastus tarjoaa monia hyötyjä, joista liiketoiminnalle oleellisia ovat toimintavarmuuden paraneminen ja käyttökatkojen väheneminen. Teemme jokaisesta tarkastuksesta ajoneuvokohtaisen raportin, jotta yrittäjä pysyy kartalla kalustonsa realistisesta kunnosta, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Tarkastusten ansiosta laitteisto toimii myös turvallisemmin, koska kuluneet osat tai vuotavat tiivisteet voidaan havaita ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa. Säännöllinen kuntotarkastus ja huolto pidentää myös selvästi kaluston käyttöikää, ehkäistessään pienten vikojen kehittymistä suuremmiksi vaurioiksi.

Täyttä palvelua – tarkastus ja lisäpalvelut avaimet käteen

Tarjoamme asiakkaillemme huoletonta ylläpitopalvelua, jossa laitteisto tarkastetaan ja huolletaan toimestamme, silloin kun asiakkaalle parhaiten sopii. Esimerkiksi bitumikuljetuksissa käytettävä kalusto tulee meille tyypillisesti kuntotarkastukseen hiljaisempana talvikautena. Kaluston huolto ja mahdolliset korjaukset voidaan toteuttaa samassa yhteydessä, säästääksemme asiakkaidemme aikaa. Tämä on myös kustannustehokasta, ja pitää käyttökatkot minimissä.

Meiltä saa kalustolle myös muut oheispalvelut, kuten pesu-, katsastus- ja huoltopalvelut. Tarvittaessa toimitamme kaluston säiliöhuollon jälkeen kuorma-autovalmistajalle ajoneuvohuoltoon sekä huolehdimme kaluston määräaikaiskatsastuksesta. Haluamme olla helppo ja palveleva kumppani, joten asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa palvelut säiliöautolleen yhdestä puhelinnumerosta.

Meillä tarkastukset suoritetaan nopeasti – aina yhdessä päivässä. Lupaamme myös, että kalusto tulee meiltä aina korjattuna pois, jos asiakas näin haluaa. Tällöin teemme laitteistolle myös kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta se läpäisee mahdollisen painekokeen.

Käytäntö on osoittanut, että asiakkaan teettäessä kuntotarkastuksen ja huollon meillä, ei kalustoa tarvitse 90 % varmuudella tuoda huoltoon ennen seuraavaa vuositarkastusta.

Liikkuvana palveluna asiakkaalle – ulkomaisille toimijoille helppo kokonaisratkaisu

Teemme tarkastuksia ja huoltoja sekä omissa tiloissamme Liedossa että liikkuvana palveluna asiakkaan tiloihin. Näin voimme varmistaa asiakkaalle helpon prosessin, sekä kaluston pikaisen paluun hyötykäyttöön.

Ulkomaisille yrityksille tarjoamme helpon ja kokonaisvaltaisen palveluratkaisun, kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaan tarvitsee vain toimittaa kalusto lähtösatamassa laivaan ja me huolehdimme lopusta.

Noudamme ajoneuvon tulosatamasta omiin tiloihimme Lietoon. Tämän jälkeen tarkastamme, huollamme ja korjaamme kaluston sekä vastaamme lähtöhuolinnan toimenpiteistä. Korjattu kalusto toimitetaan laivaan ja on pian takaisin käytössä. Avaimet käteen.

Tiesitkö?

Halutessaan asiakas voi ulkoistaa koko kalustonsa ylläpidon meille. Tällöin pidämme huolta säännöllisistä kuntotarkastuksista sekä huollamme ja korjaamme laitteistossa mahdollisesti ilmenevät puutteet. Meiltä saa myös muut oheispalvelut, mm. kaluston pesun sekä määräaikaiskatsastukset. Huolehdimme myös säännöllisistä huoltokutsuista sekä muistutamme lakisääteisistä kokeista. Helppoa ja huoletonta.

KAR-Lehtonen – referenssit

Meillä on ollut KAR-Lehtosen kanssa pitkäaikainen ja hyvä yhteistyö ja ollaan oltu tyytyväisiä heidän palveluun. Me ollaan tienpäällystyksessä Suomessa merkittävä tekijä ja ajetaan päällystykseen bitumia. Heillä on meidän toiminnan onnistumiseen ratkaiseva merkitys ja ovat sen täyttäneet. Lisäksi kehitystä on heillä tehty koko ajan parempaan suuntaan.

Kokemukseni on erittäin positiivinen KAR-Lehtosen toiminnasta. Kehitimme yrityksellemme uutta toimintaa ja siihen liittyen tilasin KAR-Lehtoselta alipaine/-imusäiliön ja meillä ei ole aiempaa kokemusta kyseisenlaisesta säiliöstä. Saimme yhteistyössä toteutettua juuri meille parhaan laitteen. KAR-Lehtonen oikeasti toteuttaa sen mitä asiakas haluaa ja pystyy myös asiakkaalle uusissa jutuissa antamaan neuvoa.

Vi har haft ett mycket gott samarbete med KAR-Lehtonen i över tjugo år. De har byggt ett antal olje-/ bitumen- och gassläp åt oss. De har även färdigställt alla våra tankbilar. Vi är väldigt nöjda med deras service.